LASANIE TANDOORI RESTAURANT

LASANIE TANDOORI RESTAURANT Pakistaans Indiaas Tandoori Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4696 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lasanie Tandoori Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 19:38 De prawn korma is mijn favoriet. Mits het niet te zoet is. Gewoon een heerlijk gerecht, voor mensen die niet tegen pittig kunnen.
13 aug 2022 om 22:20 Top service. Had verkeerde gerecht ontvangen, na een telefoontje werd alsnog de goede gerecht bezorgd en binnen een half uur.
13 aug 2022 om 0:13 Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd
12 aug 2022 om 7:48 Really food is not good,bad food
11 aug 2022 om 11:17 Wij hebben super lekker gegeten. Bezorgtijd was wat langer maar het was dan ook een erg drukke avond werd aangegeven. Er was iets vergeten bij de bezorging maar dit is meer dan netjes opgelost!!! Echt uitstekende service. Bedankt!
9 aug 2022 om 19:04 Eten is goed en altijd lekker op smaak. Bezorging gaat ook altijd goed Echter jammer dat je altijd als alleenstaande minimale aankoop van €25moet voldoen en nog erboven bezorgkosten. Zou prettig zijn als minimum bestelling omlaag ging
7 aug 2022 om 19:15 Heb dit keer iets anders besteld. De chicken tikka. Deze vond ik niet zo. Komt zonder saus. Kip met rijst en groenten. Was wat droog. En de prawn hindi. En die was echt heet(voor mijn doe ) wel lekker. Maar ik blijf bij mijn gebruikelijke gerechten.
7 aug 2022 om 12:18 Top!
6 aug 2022 om 20:00 Food was very bad. I was not able to give this food to my kids. I am not going to order again from this restaurant.
5 aug 2022 om 22:13 Echt heel lekker eten! En een van de weinigen die saag paneer op het menu heeft staan (al is die wel wat aan de pittige kant, kan ik niet zo goed tegen).
5 aug 2022 om 22:05 Extra fast delivery, amazing food. Best curry we’ve had in Holland mashaAllah!
5 aug 2022 om 20:33 De kip was niet vers. Dat proef je ondanks alle kruiden. Ging zo de prullenbak in.